Vaahtera

Vaahtera on nuorten ja aikuisten päivätoimintayksikkö. Vaahteran toiminta on yksilöllisesti suunniteltua ja toteutettua tavoitteellista päiväaikaista toimintaa osaamis- ja tukikeskuksen sekä avopalvelujen kuntoutujille. Päiväaikaisen toiminnan suunnitelma tehdään yhdessä asiakkaan asumisyksikön kanssa.

Vaahterassa käy päivittäin 10 - 15 kuntoutujaa ja toiminnan kesto on tavallisimmin 1 - 2 tuntia kerrallaan. Toiminta toteutuu joko pienryhmissä tai yksilöohjauksena. Pyrimme tarjoamaan asiakkaille mahdollisuuden vuorovaikutustilanteiden harjoittelemiseen ja aistikokemuksiin. Vaahterassa asiakkaat voivat esimerkiksi tehdä erilaisia hienomotorisia harjoitteita ja koritehtäviä, pienimuotoisia käsitöitä ja erilaisia asiointitehtäviä. 

Toimintamme on suunnattu henkilöille, jotka tarvitsevat psykososiaalista, neuropsykiatrista tai muuta erityistä tukea toiminnassaan. Tuemme asiakkaita mm. kommunikoinnin, osallisuuden, sosiaalisten taitojen ja työskentelytaitojen sekä valintojen tekemisen alueilla kohti itsenäisempää toimintaa.

Vahvistamme osaamistamme jatkuvalla, monipuolisella täydennyskoulutuksella.

Kuvagalleria

Katso suurempi kartta

Yhteyshenkilöt

Janika Jäntti
Janika Jäntti
kuntoutuskoordinaattori, seksuaaliterapeutti (NACS)
Puh. 050 389 9357
janika.jantti@vaalijala.fi

Pirjo Marttinen
Ohjaaja
Puh. 050 389 9238
pirjo.marttinen@vaalijala.fi

Kirsi Onttonen
Ohjaaja
Puh. 050 389 9300
kirsi.onttonen@vaalijala.fi

Eeva Vihavainen
Ohjaaja
Puh. 044 389 9734
eeva.vihavainen@vaalijala.fi