Työpaikat Vaalijalassa

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus Nenonpellossa tarjoaa ympärivuorokautista kuntoutusta erityistä tukea tarvitseville henkilöille elämänkaaren eri vaiheissa. Kuntoutus voi olla lyhyt- tai pitkäaikaista tai intervalliperiaatteella toteutettavaa kuntoutusta. Osaamis- ja tukikeskuksen kullakin kuntoutusyksiköllä on oma erityinen osaamisalueensa, johon henkilöstö saa jatkuvasti koulutusta. Kuntoutusyksikköjen työtä tukee moniammatillinen työryhmä. Kuntoutus ja hoito järjestetään asiakkaan kuntoutussuunnitelman mukaisesti yhteistyössä läheisten, lähiyhteisön ja kotikunnan kanssa.
Tule mukaan osaavaan joukkoomme! Tarvitsemme hoito- ja sosiaalialan ammattilaisia/opiskelijoita kesätyöhön ja muihin sijaisuuksiin.
 
Avopalvelujen toimipisteitä; asumisyksiköitä, toimintakeskuksia, Savoset-monipalvelukeskuksia ja poliklinikoita on yhteensä 15 paikkakunnalla. Erityisosaamista antavat poliklinikat sijaitsevat Kuopiossa, Pieksämäellä ja Mikkelissä.
Tarvitsemme eri avopalveluyksiköihin hoito- ja sosiaalialan ammattilaisia/opiskelijoita kesätyöhön ja muihin sijaisuuksiin.
Lue lisää tästä.

Palvelukodit/-asunnot:
Yövalvotut yksiköt: Harju (Punkaharju), Hongisto (Varkaus), Kahvimylly (Suonenjoki),  Kanerva (Tervo), Kihmula (Siilinjärvi), Koivula (Juva), Kuutinharju (Rautalampi), Lukkari (Pieksämäki), Maria (Pieksämäki), Mäkirinne (Mäntyharju), Muurinkoski (Joroinen), Oravi (Mikkeli), Pisa (Nilsiä), Puula (Kangasniemi), Siekkilä (Mikkeli), Sipuli (Kuopio) ja Sääksvuori (Jyväskylä).
Ei yövalvotut: Haaparinne (Mikkeli), Laavunrinne (Savonlinna), Latukatu (Varkaus) ja Pihlajarinne (Pieksämäki).

Toimintakeskukset:
Koivikko (Nilsiä), Kuutinharju (Rautalampi), Länsirinne (Pieksämäki), Pihlaja (Varkaus), Savoset Mäntyharju ja Savoset Tervo.

Monipalvelukeskukset:
Savoset Juva, Savoset Mikkeli sekä Savoset Keski-Savon toimipisteet Pieksämäellä ja Varkaudessa.