Kuva:Länsirinteen toimintakeskus

Länsirinteen toimintakeskus

Länsirinteen toimintakeskus on iloinen paikka, jossa voit osallistua päiväaikaiseen toimintaan. Länsirinne on monipuolisen tekemisen yhteisö.

Länsirinne sijaitsee Pieksämäen kaupungissa. Länsirinteen tiloihin pääset pyörätuolilla. Jos sinun on vaikea ymmärtää yleiskieltä, ohjaajat käyttävät selkokieltä. He voivat käyttää tukiviittomia, kuvia tai apuvälineitä kommunikaation tukena. Länsirinteellä voit työskennellä monipuolisesti yksin ja ryhmässä.

Länsirinteen viikkojärjestyksessä on yhteisiä monipuolisia ryhmätoimintoja, joihin pääset osallistumaan. Taidepiirissä tehdään pienessä ryhmässä erilaisia teemallisia taidetöitä. Luovassa toiminnassa vaihtuu aihe viikoittain, pidämme esimerkiksi ilmaisutaitoa, sanaleikkejä ja maalausta. Musiikkitoiminnassa pidämme esimerkiksi karaokea, yhteislaulua ja levyraatia. Rentoutus- ja lukutuokiot ovat rauhoittumisen, sekä yhdessä lukemisen ja keskustelemisen hetkiä. Ulkoilussa kävelemme luonnossa ja kaupungissa. Pelien ja leikkimielisten kilpailujen lisäksi teemme piha- ja puutarhatöitä. Lisäksi pidämme yhteisiä taukojumppia sekä teemme erilaisia ryhmien projektitöitä.

Länsirinteellä voit toteuttaa omia ideoitasi ajatuksella, mikään ei ole mahdotonta. Yhteisten toimintojen lisäksi saat tehdä omia töitä. Voit leipoa, tehdä kotitalous- ja puhtaanapitotehtäviä, käsitöitä, taidetöitä, pihatöitä ja asiointia. Saat vaikuttaa työtehtäviisi ja saat halutessasi vastuutehtäviä. Sinä saat oman viikkotyöjärjestyksen ja henkilökohtaiset tavoitteet.

Kuvia

Kysy lisää Länsirinteen toiminnoista:


Juha Hemminki
Kuntoutusyksikön johtaja
Puh. 050 389 9314
juha.hemminki@vaalijala.fi

Jari Jäntti
Ohjaaja
Puh. 044 389 9798
jari.jantti@vaalijala.fi