Pieksämäen päiväaikainen toiminta

Esittely

Vaalijala tarjoaa Pieksämäellä useassa toimintayksikössä monipuolista päiväaikaista toimintaa erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Toimintayksiköitä on 13. Ne sijaitsevat Pieksämäen keskustan läheisyydessä sekä osaamis- ja tukikeskuksen alueella Nenonpellossa.

Sinulla on mahdollisuus valita itsellesi sopivia toimintoja monipuolisesta valikoimasta. Näiden sivujen avulla sinun on helppo tutustua toimintoihin. Toimintoja on 35 ja ne on esitelty kuvina, tekstinä ja ääneenluettuna näillä sivuilla. Kuvia painamalla löydät lisätietoa toimintojen sisällöistä ja missä paikoissa voit niihin osallistua. Toimintapaikkojen esittelyistä löytyy tietoa mihin voit ottaa yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan toimintaan.

Päiväaikainen toiminta on tärkeä osa sinun päivääsi ja nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niiden sisältöön. Tervetuloa tutustumaan toimintoihin näiden sivujen kautta tai paikanpäälle!

Päivätoiminta

Päivätoiminta suunnitellaan sinulle yksilöllisesti. Voit osallistua suunnitteluun yhdessä työntekijöiden kanssa. Palvelu tukee kuntoutumistasi, edistää ja ylläpitää arkielämän taitojasi sekä sosiaalista vuorovaikutustasi. Otamme huomioon yksilölliset tietosi, taitosi ja kokemuksesi.

Jos sinun on vaikea ymmärtää yleiskieltä, ohjaajat käyttävät selkokieltä. He voivat käyttää tukiviittomia, kuvia tai apuvälineitä kommunikaation tukena.

Kuljetuksiin ja ruokailuun liittyvistä asioista voit keskustella palvelun järjestäjän kanssa.

Työtoiminta

Vaalijala järjestää sinulle toiveittesi ja tarpeidesi mukaista työtoimintaa. Tavoitteena on sinun toimintakykysi, sekä työssä tarvittavien valmiuksien ja taitojen vahvistaminen.

Työtoiminta suunnitellaan sinun toimintakykysi mukaisesti. Työtoiminnassa ollessasi et ole työsuhteessa. Työtoiminnan työaika määräytyy yksilöllisesti. Työtoimintaan voi osallistua viitenä päivänä viikossa tai harvemmin. Myös työpäivän pituus voi vaihdella yksilöllisesti 4 - 7 tuntia.

Kuljetuksiin ja ruokailuun liittyvistä asioista voit keskustella palvelun järjestäjän kanssa.

Valitse tästä, millaisessa toiminnassa haluat olla mukana:
 

Pieksämäen päiväaikainen tekeminen

Yhteyshenkilöt

Juha Hemminki

Palveluesihenkilö

Puh. 050 389 9314

juha.hemminki@etelasavonha.fi